0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Flytebrygge Tre/betong

Bryggen er bygd opp av flytelementer i betong som er fylt med ekspandert polystyren. Dette er de mest robuste flytelementene som finnes på markedet.

Standard bredde: 2,4 meter

kr 46.190kr 117.390 ink.mva

Nullstill

Detaljer

Flytebryggene i tre og betong kan fås fra 7 meter og opp til flere hundre meter. Toppdekket består som regel av 36 mm trykkimpregnerte furubord med innfreste spor på oversiden. Dette skal gi en ekstra sikring mot sklifare. På kortere flytebrygger kan Bryggespesialisten levere toppdekket i et lekkert fiskebensmønster. Vi kan også levere dekkebord i andre eksklusive treslag.

Konstruksjonen er bygd opp av flytelementer i betong som er fylt med ekspandert polystyren. Dette er de mest robuste flytelementene som finnes på markedet. Flytelementene kan ikke synke, samtidig er de så tunge at bryggen ligger særdeles stabilt i vannet. I spesielt utsatte områder med særdeles mye krefter fra vær og vind, kan man vurdere en helstøpt betongbrygge.
Flytelementene av betong har lengre levetid enn plastflottører. Flytebryggen produseres i ett stykke uten ledd. Dermed unngår man at alle bevegelseskreftene blir kanalisert gjennom et punkt som dermed blir sårbart for slitasje.

Vi produserer brygger i alle lengder og størrelser. Finner du ikke den ønskede lengden i menyen så ta kontakt for pris!